01 – Solo Bikkel in splinternieuw Bikkel Museum
Thema: Horsepower
Adres: Broekpolderweg 250, 3138 HA Vlaardingen

Deelnemende kunstenaar: Bikkel Artist met solo expositie

Van 15 januari tot en met 8 april 2020 – Opening 15 januari 14:00 uur, inloop 13.30 uur.

Vlaardingen –15 Jaar heeft Bikkel Artist zich voor Galerie Kunst aan de Kade ingezet. Zij heeft als oprichter en curator meer dan vijfenzestig nationale- en internationale groepsexposities, maar ook solo’s, vorm gegeven. Waaronder vijf Biennale exposities. Haar galerie Kunst aan de Kade was successievelijk onderdak op een boot van 1000 m3 in de Wijnhaven van Rotterdam, bij Grand Cafe Coopvaert in Rotterdam, bij Grand Cafe Verderop in Delft en bij sociëteit Het Meisjeshuis in Delft.

Vanaf December 2019 verhuist de galerie van Delft naar Vlaardingen, en voert tijdelijk de naam Bikkel Museum. Haar galerie heeft onderdak gevonden in een anti-kraak pand aan de Broekpolderweg 250 te Vlaardingen.

Bikkel heeft besloten om haar galerie Kunst aan de Kade een nieuw doel te geven. Niet meer gericht op het samenbrengen, promoten en samenwerken met andere kunstenaars, maar uitbouwen van eigen mogelijkheden op het gebied van glaskunst en schilderkunst, deelnemen aan performances, en professionele internationale schilderevents, et cetera.

Daarnaast is Bikkel van plan vier maal per jaar een solo in te richten. Zij nodigt u uit om op woensdag 15 januari een Nieuwjaarsborrel te komen drinken. Niet alleen om te proosten op het nieuwe jaar, maar ook op haar nieuwe solo expositie.

Bikkel is bij de opening aanwezig en staat u graag te woord om u te kunnen vertellen over haar visie op het eigen werk en over hedendaagse kunst in het algemeen.

 

Naam expositie: 01 - Solo Bikkel in Bikkel Museum

Thema: Horsepower

Adres: Broekpolderweg 250, 3138 HA Vlaardingen

Website: www.kunstaandekade.com

Opening: 15 januari om 14.00 uur, inloop om 13.30 uur.

Toegang: gratis.

Geopend: iedere woensdag van 10.00 tot 12.00 a.m.

* foto van de locatie nog niet beschikbaar