Solo's Bikkel in splinternieuw Bikkel Museum
Adres: Broekpolderweg 250, 3138 HA Vlaardingen

Vlaardingen –15 Jaar heeft Bikkel Artist zich ingezet voor Galerie Kunst aan de Kade. Zij heeft als oprichter en curator meer dan vijfenzestig nationale- en internationale groepsexposities, maar ook solo’s, vorm gegeven. Waaronder vijf Biennale exposities. Haar galerie Kunst aan de Kade was successievelijk onderdak op een boot van 1000 m3 in de Wijnhaven van Rotterdam, bij Grand Cafe Coopvaert in Rotterdam, bij Grand Cafe Verderop in Delft en bij sociëteit Het Meisjeshuis in Delft.

Vanaf December 2019 verhuist de galerie van Delft naar Vlaardingen, en voert tijdelijk de naam Bikkel Museum. Haar galerie heeft onderdak gevonden in een anti-kraak pand aan de Broekpolderweg 250 te Vlaardingen.

Bikkel heeft besloten om haar galerie Kunst aan de Kade een nieuw doel te geven. Niet meer gericht op het samenbrengen, promoten en samenwerken met andere kunstenaars, maar uitbouwen van eigen mogelijkheden op het gebied van glaskunst en schilderkunst, deelnemen aan performances, en professionele internationale schilderevents, et cetera.

Daarnaast zal Bikkel vier maal per jaar een eigen solo inrichten. Bikkel is bij de openingen aanwezig en staat u graag te woord om u te kunnen vertellen over haar visie op het eigen werk en over hedendaagse kunst in het algemeen.

Adres: Broekpolderweg 250, 3138 HA Vlaardingen

Website: www.kunstaandekade.com

Toegang: gratis.

Geopend: iedere woensdag van 10.00 tot 12.00 a.m.